Veelgestelde vragen

Algemeen

Als je onze aanbiedingen wilt ontvangen wordt je automatisch deelnemer van ons collectief. Deelnemen is gratis en geheel vrijblijvend. Je kan op elk moment beslissen of je wilt ingaan op de besparingen die wij je aanbieden.

Ja! Deelnemen is zowel voor MKB bedrijven als ZZP’ers gratis. Wij ontvangen ongeacht welke leverancier jij kiest een vergoeding, dus bieden wij jou altijd het juiste aanbod.

Je kunt bellen met onze klantenservicemedewerkers via het telefoonnummer 085 - 888 10 40 (lokaal tarief), bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00. Maar je kan ook een e-mail sturen naar service@inkoopmanager.nl.

Wij zijn gevestigd aan de Princenhagelaan 13 in Breda.

Energie

Dit is geheel afhankelijk van jouw verbruik en wat voor contract je momenteel hebt. Bij een gemiddeld verbruik van een kleine MKB’er bespaar je ongeveer € 1000,- tot € 1250,- op de leveringskosten. De leveringskosten zijn de kosten waarop de leverancier invloed heeft, dus exclusief energiebelasting en BTW.

Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en het moment van inkopen. Aangezien wij grootschalig inkopen, realiseren wij vrijwel altijd een mooie besparing. In de meeste gevallen gaat je contract aansluitend in. In sommige gevallen hebben wij een interessant aanbod wat direct kan ingaan. Dit is afhankelijk van je huidige contract.

Nee, wij sturen je per e-mail of per post een aanbod. Daarna kun je rustig zelf beslissen of je gebruik wenst te maken van ons voorstel of niet.

Nee, wij kunnen helaas niet exact weten wat jouw verbruik is. Wel kunnen wij het C-AR raadplegen om een inschatting te maken van jouw vroegere verbruik

Als je ondernemer bent met een KvK-inschrijving, kan je zakelijke energie aanvragen. Of je een kleinzakelijke of een grootzakelijke verbruiker bent, hangt af van de capaciteit van je elektriciteits- of gasaansluiting.

Kleinzakelijke verbruiker:
De capaciteit van de elektriciteitsaansluiting is kleiner dan of gelijk aan 3*80 Ampère en de capaciteit van de gasaansluiting is kleiner dan of gelijk aan 40m3 per uur.

Grootzakelijke verbruiker:
De capaciteit van de elektriciteitsaansluiting is groter dan 3*80 Ampère en de capaciteit van de gasaansluiting is groter dan 40m3 per uur.

De kleinzakelijke verbruiker kan gebruik maken van Inkoopmanager.
De grootzakelijke verbruiker kan gebruik maken van de diensten van onze zusterorganisatie Flink Consultants, zie www.flinkconsultants.nl.

Wanneer je meerdere vestigingen en / of panden wilt aanmelden, kun je het beste onder vermelding van je bedrijfsnaam en KvK-nummer een e-mail sturen naar service@inkoopmanager.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Afhankelijk van de markt bieden wij je verschillende contractsoorten aan. In de regel bieden wij 3-jarige overeenkomsten aan met een vaste prijs voor groene stroom en gas. Maar mocht je liever een contract voor onbepaalde tijd (variabel) of juist 1-jaar vast wensen ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Voor de kleinzakelijke markt werken wij uitsluitend samen met partijen die groene stroom kunnen leveren aan het collectief.

Ja, wanneer je een contract hebt dat nog lang doorloopt kan je een boete krijgen van je huidige leverancier. Wij kunnen je exact vertellen hoe dit zit. Bekijk daarom altijd goed wat voor contract je nu hebt.

Leveranciers die een aanbod uitbrengen aan het collectief kunnen een creditcheck uitvoeren om de kredietwaardigheid van bedrijven te beoordelen. Hiervoor schakelen leveranciers vaak specialisten in zoals Dun & Bradstreet.

Telefonie

Dit is helemaal afhankelijk van jouw data verbruik / bel gedrag én wat voor contract je nu hebt.

verzekeringen

Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en wat voor contract je nu hebt bij je huidige verzekering.

Horeca

Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en wat je afneemt.

Klantenservice
HULP NODIG? WIJ ZIJN ER VOOR JE!

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Of heb je vragen over het collectief van Inkoopmanager Wij staan voor je klaar! Mede daarom hebben we al meer dan 85.000 tevreden klanten.

Naar de klantenservice
klantenservice inkoopmanager
  • 085 - 888 10 40

    Bel ons - verwachte reactietijd direct
  • 06 - 1422 9730

    Whatsapp - verwachte reactietijd 30 minuten